Tjenester

bred last

Express

Om du trenger transport fortløpende, er vi de rette for oppdraget ditt! Vi har biler for hasteoppdrag samt følgebil til bred- og lang transporter. Vi utfører arbeidet med høy effektivitet. Uansett hva du har behov for å transportere står vi klare!

shutterstock_1726494010

Kontraktkjøring

Vi er trygge, nøyaktige og effektive ved vårt arbeid! Våre ansatte utfører kontraktkjøring. Gjerne ta kontakt for et uforpliktende møte for å se på deres logistikk behov. Skal deres transport ut på anbud, ta kontakt for et skreddersydd tilbud.

101098631_3122590471131593_2238757574260293632_n

Kranbil

Har du behov for kranbil? Vi har egne varierte kranbiler og flere vi har tilgang på. Kranbilene har størrelsene 21-85 t/m. Disse er brukbare for monteringsjobber, byggevare utkjøringer og annen transport som krever løft. Ta kontakt med oss om du ønsker nærmere informasjon!

Storbil med henger

Transport / Trekking

Vi har egne biler og samarbeidspartnere til å utføre de fleste transport oppdrag som container-kjøring, partigods, spesial transport o.l. I tillegg har vi trekkvogner som kan trekke dine traller. Vi gjennomfører alle oppdrag med et høyt fokus!

Vi tar gjerne en hyggelig samtale!

Har du behov for våre tjenester?

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle