Om oss

65885109_2409929402397707_6905224959950323712_n

Vil du vite mer om bedriften?

Om Holmskau Cargo AS

Holmskau Cargo AS er et nyetablert transportselskap der nøkkelpersonene har lang erfaring og bred kompetanse innen kran- og transport. Vi har vårt hovedkontor i Råde, samt en avdeling på Skedsmokorset.

Våre fremste fokusområder er oppfølging, service og løsningsorientert kundebehandling. Selskapet er stiftet av René Holmskau som kommer fra en transportfamilie og har 15 års erfaring fra transportbransjen som terminal/lagerarbeider, sjåfør, på kjørekontor og de tre siste årene som driftsleder hos Magne Gundersen kran og transport i Halden. Vår avdeling i Oslo blir styrt av Roy Åsdahl som har 26 års erfaring fra bransjen, bl.a. som regionsjef for HSD Oslo og avdelingsleder for en bildriftavdeling på Bring Karihaugen.

Gode betingelser, godt arbeidsmiljø og trivsel er noe vi satser hardt på for våre sjåfører. 

Med HMS i høysetet leverer vi punktlige, pålitelige og sikre løsninger som er tilpasset kundenes behov.

Vi tilbyr gode løsninger på transportoppdrag


Vårt hovedfokus er å kunne tilby gode løsninger på transportoppdrag innen alle vanskelighetsgrader. Fleksible løsninger og personlig service gjør at vi kan skreddersy oppdragsavtaler til din bedrifts behov og ønsker. Vi har moderne utstyr og kompetanse til å betjene de fleste transportbehov til en konkurransedyktig pris.
Alle våre biler har Euro 6, som er dagens beste miljøklasse. Vi har også reservert 2 Nikola Tre Hydrogenbiler og er en av de første i Norge til å motta disse. Les mer om Nikola Tre her. 


Ønsker du mer informasjon eller om du vil ha et uforpliktende tilbud, er det bare å ta kontakt med oss. Vi tilbyr et pålitelig og gjensidig lønnsomt kundeforhold, og garanterer levering av alle våre oppdrag til avtalt tid og alltid til en konkurransedyktig pris!

Vi tar gjerne en hyggelig samtale!

Har du behov for våre tjenester?

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle